Welke erectiepil kopen

De goede erectiepil

carrera_champion_rechts_optMannen met erectieproblemen kunnen tegenwoordig gebruik maken van een aantal mogelijkheden om hun erectiestoornis op te lossen. Sinds er erectiepillen op de markt kwamen is de verkoop alleen maar toegenomen. Toch is de erectiepil een geneesmiddel dat niet zomaar geslikt moet worden. Bij de aanschaf en het gebruik van de pil moet men dus met een aantal zaken rekening houden.

Oorsprong

De eerste pil die op de markt werd gebracht was afkomstig van fabrikant Pfizer. Dit is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld en de pil werd een daverend succes. Haast iedereen heeft dan ook wel eens van Viagra gehoord. Al snel volgden andere geneesmiddelenfabrikanten het voorbeeld van Pfizer en zo werden met de tijd vele verschillende alternatieven op de markt gebracht.

De juiste pil

Het verschil in de erectiepillen zit hem voornamelijk in de gebruikte stoffen. Het moge duidelijk zijn dat het doel van iedere pil hetzelfde is. Iedere pil zorgt er dan ook voor dat de bloedvaten in de zwellichamen van de penis zichzelf openen waardoor de penis zal opzwellen. Hierna wordt er ook nog voor gezorgd dat het bloed zichzelf langer in de penis houd.

Wanneer niet gebruiken

De erectiepil kent een aantal bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn verschillend, afhankelijk van de stoffen in desbetreffende pil zelf. In ieder geval wordt het niet aangeraden erectiepillen te gebruiken wanneer u onlangs een hartaanval of beroerte heeft gehad en wanneer u medicijnen slikt waarin nitraten zitten.

Advies

Wanneer u van plan bent een van de vele erectiepillen aan te schaffen is het belangrijk dat u zichzelf goed laat adviseren. Er moet door een deskundige gekeken worden naar mogelijke bijwerkingen en risicofactoren en het is tevens belangrijk dat u de juiste erectiepillen bij een betrouwbare winkel besteld. Het komt nog te vaak voor dat mensen de verkeerde pillen bestellen bij de verkeerde winkels.