Waarom kiezen voor Ledub overhemden?

De overhemd is een van de bekendste en meest gedragen kledingstukken door mannen. Een overhemd heeft vaak een tijdloos model, waardoor het op verschillende manieren kan worden gedragen. Dit maakt de overhemd geschikt voor zakelijke en casual gelegenheden.

Dit geldt zeker voor Ledub overhemden. Ledub is een bekend overhemdenmerk dat werd opgericht in 1963. Het merk en het familiebedrijf achter het merk hebben een rijke geschiedenis. Zo produceerde het familiebedrijf Van Winkel’s Konfectiebedrijven, voor de oprichting van het merk Ledub, overhemden voor het Nederlandse leger.

 

De voordelen van Ledub overhemden

De overhemden van Ledub onderscheiden zich van andere merken doordat een groot deel van de collectie strijkvrij is. Een strijkvrij overhemd kun je na het wassen en drogen meteen aantrekken. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je geen tijd of zin hebt om te strijken. De strijkvrije collectie bestaat uit diverse overhemden die zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden.

Eigenlijk zijn alle overhemden geschikt voor elke gelegenheid. Dit maakt het stukken makkelijker om ’s ochtends je kleding uit te zoeken. Verder zijn de overhemden van Ledub verkrijgbaar in diverse pasvormen en mouwlengtes. De overhemden hebben tevens een breed scala aan details.

 

Draag je je overhemd in of over je broek?

De overhemd is dus een tijdloos item. Toch is er een modekwestie over de overhemd dat steeds blijft terug komen: draag je je overhemd in of over je broek? Zelfs het NRC wijdde er een artikel aan. In de modewereld zijn de meningen doorgaans verdeeld.

De een vindt een overhemd in de broek mooi, terwijl een ander de voorkeur geeft aan een overhemd over de broek. Toch lijkt iedereen het over één ding eens te zijn: draag de overhemd zoals hij bij jou het beste staat. Vergeet hierbij niet dat een overhemd over de broek een nonchalantere uitstraling geeft dan een overhemd in de broek.