Waarom een iPhone met abonnement nemen?

Elke iPhone is met een telefoonabonnement of als los toestel verkrijgbaar.
De iPhone 6S is als voorbeeld verkrijgbaar met een iPhone abonnement met uiteenlopende tarieven maar ook als los toestel. De meeste mensen kiezen ervoor om een iPhone met abonnement te nemen en niet een los toestel. Waarom? Dat lees je verder in dit artikel. Een iPhone abonnement heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van een los iPhone toestel met een prepaid simkaart.

De voordelen:

Voordeel 1: de iPhone is goedkoper
Afhankelijk van de iPhone die gekozen wordt en het bijpassende abonnement is het zelfs mogelijk dat de iPhone gratis is. Dit is niet met elke telefoon het geval. De iPhone 6S Plus is bijvoorbeeld een dure premium smartphone die bijna niet te vinden is als los toestel. Als het al als los toestel gevonden wordt dan zijn de maandlasten extreem hoog. Welk abonnement ook gekozen wordt, de iPhone is goedkoper met een abonnement.

Voordeel 2: geen beltegoed

Bij een iPhone abonnement is geen beltegoed nodig. Dit komt doordat je op rekening belt, sms’t en internet. Je betaalt een bedrag per maand voor een afgesproken aantal belminuten, sms berichten en data. Deze combinatie heet de belbundel in de volksmond. Er is geen beltegoed nodig waardoor opwaardeerkaarten verleden tijd zijn.

Voordeel 3: bellen kan altijd
Doordat het beltegoed niet op kan raken bij een abonnement is het altijd mogelijk om te bellen met de iPhone. Dit is een groot voordeel voor iedereen die altijd en overal bereikbaar wil zijn. Dit is niet het geval bij een prepaid deal waarbij je zonder beltegoed kunt komen te zitten. Overtuigd? Bekijk direct het voordeligste iPhone abonnement op deze website.