De voordelen van bedrukte of gegraveerde pennen!

Pennen bedrukken of graveren is nou eenmaal van essentieel belang voor uw onderneming. Kom professioneel over en zorg dat op uw kantoor uw bedrijfslogo wordt getoond op allerlei bureau accessoires, zoals pennen, muismatten of memohouders.

Waarom kiezen voor bedrukte pennen

bedrijfspennen met logoHet bedrukken van pennen is nou eenmaal zeer goedkoop. Het voordeel hiervan is is dat u voor een relatief lage prijs uw logo kunt bedrukken op extreem veel pennen die u gemakkelijk weg kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten evenementen waar u zoveel mogelijk uw logo wilt verspreiding. (Branding)

Indien u met uw bedrijf op een beurs staat dan zijn bijvoorbeeld bedrukte pennen van essentieel belang. Nederlanders houden nou eenmaal van gratis spullen, zorg daarom dat u diverse gratis pakketjes met promotiemateriaal klaar heeft staan die u aan potentiële klanten en belanghebbenden kunt weggeven.

Waarom kiezen voor gegraveerde pennen?

Gegraveerde pennen dienen juist als een relatiegeschenk. Heeft u bijvoorbeeld belangrijke zakenpartners en/of relaties. Kies dan voor de luxe versie van promotie en laat dure en luxe pennen graveren met uw bedrijfslogo. Kies bijvoorbeeld voor de Parker pennen.

Iedereen kent deze pennen, ze tonen status en iedereen ontvangt graag een Parker pen. De Parker pennen hoeven helemaal niet extreem duur te zijn, u kunt ze bijvoorbeeld al bestellen vanaf 10 euro per stuk.

Een voordeel van de pennen graveren is tevens dat de luxe uitvoeringen een zeer nette houder hebben of over een versierd doosje beschikken. Die u tevens kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Pennen zijn nou eenmaal een goede manier om reclame te maken, vooral omdat pennen vaak gebruikt worden op zakelijke locaties. Stuur uw marketeers en vertegenwoordigers op pad met bedrukte mappen en bedrukte pennen en maak direct een goede indruk bij de potentiële klanten.