Uw mooiste foto op Plexiglas of Aluminium !

Een foto op plexiglas is één van de mooiste, modernste en duidelijkste producten voor een uitermate goed geschenk. Een groot voordeel van een foto op plexiglas is dat de kleuren altijd behouden blijven, dit komt door de UV-gestabiliseerde plexiglas-panelen die ervoor zorgen dat de foto niet geel wordt. Dit product biedt tevens een glanzend diepte-effect vanwege het glas, daardoor straalt het een modern karakter uit en komt het in ieder modern getinte woning goed uit de voeten, of dit nou de woonkamer, slaapkamer of keuken betreft, het past overal bij.

Foto op plexiglas – Gewoonfoto.nl voor het beste resultaat.

Een  foto op plexiglas komt het best tot zijn recht op plaatsen waar veel lichtinval is, bijvoorbeeld bij een raam. De foto wordt gedrukt door middel van UV-printen, deze wordt standaard in spiegelbeeld aan de achterzijde geprint, dit zorgt voor de allerbeste fotokwaliteit.

Voor de beste weergave wordt er altijd gezorgd voor een witte achtergrond. Ook wordt er bij het product een blind kunststof ophangsysteem geleverd waardoor de foto op plexiglas vrij van de muur af komt, dit zorgt ervoor dat er geen gaten in de foto gemaakt hoeven te worden.
Een foto op plexiglas van GewoonFoto.nl heeft de volgende voordelen :
– De foto op plexiglas  is 17 keer sterker dan glas.
– De foto op plexiglas is 2,5 maal lichter dan glas.
– Het is helderder dan kristalglas.
– Ultieme foto-afwerking.
– Hangt altijd recht en heeft een evenwijdige houding aan de muur.
– Verkrijgbaar in diverse formaten waarbij de foto naar persoonlijke wensen gratis bewerkt kan worden.
– Levering in speciale kunstverpakking voor de bescherming.
– Levering inclusief verzendkosten en inclusief een blind kunststof ophangsysteem.

Foto op aluminium – Gewoonfoto.nl print haarscherp jouw foto op dibond
Een foto op aluminium (dibond) is de perfecte presentatie voor foto’s. Een absolute must-have voor in de woonkamer. Dibond is een uiterst stabiele, in lagen opgebouwde plaat. Boven en onder is deze van aluminium en daartussen zit een harde, zwart gekleurde kunststoflaag. Door zijn vormvastheid, duurzaamheid en mooie verschijningsvorm wordt het vaak  door kunstgalerieën gebruikt voor tentoonstellingen.

Foto op aluminium op 2 manieren verwerkt.
Een foto op aluminium kan op twee verschillende druktechnieken aangeboden worden: Directe druk van een foto op aluminium, ook wel foto op metaal genoemd: De dibondplaat wordt door middel van een UV-techniek rechtstreeks geprint. Dit geeft een erg mooi resultaat en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

De andere drukvorm is een fine-art print, de foto op aluminium wordt eerst door een fotoprinter in hoge resolutie op premium fotopapier (250gr./m2) geprint, daarna wordt de foto opgeplakt op dibond en voorzien van een laminaat. De keuze hierbij ligt in laminaat uit zijdeglans of hoogglans. Deze techniek (foto opplakken) wordt veel toegepast door professionele fotografen die een excellente topkwaliteit eisen.

Foto op aluminiumEen foto op aluminium van GewoonFoto.nl : 
– Topkwaliteit prints.
– Fineart print mogelijk voor excellente topkwaliteit.
– Past goed bij een strak interieur.
– Wordt uitsluitend origineel dibond gebruikt.
– Inclusief geleverd met een gratis blind kunststof ophangsysteem.
– Leveringskosten zijn inclusief.
– Het product is in principe binnen 6 werkdagen verzendklaar.
– Verpakt in kunstverpakking voor de bescherming.