Tuinmeubelen

Hoogwaardige tuinmeubelen zorgen voor rust en ontspanning in de achtertuin. Banken, stoelen, loungesets en soortgelijke tuinmeubelen zijn perfect om de aandacht te trekken en de gasten een fijne plek te bezorgen. Tuinmeubelen zijn er in vele stijlen en ontwerpen, zoals stoelen, banken, schommels en hangmatten.

Tuinmeubelen voor elke tuin

TuinmeubelenStoelen zijn de meest elementaire vorm van tuinmeubelen. Relax stoelen voor de achtertuin, schommelstoelen , klapstoelen en loungestoelen. En niet te vergeten de chaise longue. Dit type stoel wordt geleverd met een verlengde zitting en verstelbare rug en beensteun. Ze zijn geweldig om in de tuin te ontspannen en te genieten van de zon. Tuinmeubelen zijn vaak gemaakt in heldere en kleurrijke ontwerpen, die een warme en vrolijke sfeer helpen te creëren.

Een brede en ruime bank is een perfecte zitplaats voor twee of meer mensen. Een goed geplaatste tuinbank biedt een fijne plek om te zitten en te ontspannen terwijl u geniet van de aangelegde tuin of de lokale fauna. Tuinbanken zijn er in verschillende materialen. Een veel voorkomende keuze is massief hout. Ze geven een zeer stijlvolle en aantrekkelijke aanblik. Houten banken zijn gemakkelijk te schilderen en zo creëert u een vrolijk en helder accent. Aluminium is eveneens een veelgebruikt materiaal dat zorgt voor een meer eigentijds meubel.

Banken kunnen worden gebruikt als op zich zelf staande tuinmeubelen of als deel van een terrasset. Een tuinbank met opslag biedt u een perfecte gelegenheid om de opbergmogelijkheden in de tuin te vergroten. Door het optillen van de zitting kunt u een scala van zwembad- of tuinspullen opbergen. En een boombank is perfect om onder een grote boom schaduwrijke zitplaatsen te creëren.

Een hangmat in de tuin zorgt voor de meest ontspannende momenten. Ze zijn er in veel verschillende ontwerpen en duurzame materialen en bieden u een verplaatsbaar bed voor in de tuin. Hangmatten kunt u ophangen in een speciaal gemaakt frame, maar u kunt ze ook gewoon tussen twee bomen ophangen. Een hangstoel is een nauwe variant op de gewone hangmat. Een schommel tenslotte biedt een andere comfortabele optie. Maar de plaats van de schommel wordt beperkt. Dit komt omdat de kettingen moeten worden bevestigd aan een solide constructie. Als alternatief is het mogelijk om een standaard te gebruiken.

Tot slot mag naast de tuinmeubelen een goede buitenverlichting uiteraard niet ontbreken.