Tuinmeubelen om in te loungen

 

Een loungeset bestaat uit meerdere tuinmeubelen die je in je tuin of op je balkon of terras kunt zetten. Zo kun je heerlijk genieten van de lente en zomer. Uit onderzoek is gebleken dat we in de zomer 67% van onze dag in onze eigen tuin besteden. En wat is er dan fijner om in je eigen tuin te relaxen op je eigen loungebank? Zo wordt je tuin, terras of balkon het verlengstuk van je woonkamer.

Soorten lounge tuinmeubelen

TuinmeubelenTuinmeubelen om in te ontspannen zijn er in talrijke soorten en prijzen. Zo heb je al een mooi wicker loungeset vanaf 200 euro. Al koop je een kleine of een grote loungeset, goedkope of duurdere tuinmeubelen; als je graag in je tuin geniet van het buitenleven is een loungeset een absolute must have. Een must have waar je jarenlang plezier van hebt. Heb je vaak familie of vrienden over de vloer? Ga dan voor een grote comfortabele lounge, hoekbank met hockers en bijzettafels.

Tuinhoekje met tuinmeubelen.

Je tuin, terras of balkon kun je op verschillende manieren opleuken. Zo doen fleurige kussens en bloeiende planten in potten al wonderen. Een knus hoekje in de tuin waar je kunt genieten van de kinderen die in de tuin spelen of heerlijk onderuit kan zitten met een boek is zo gemaakt. Met een complete loungeset creëer je een uitnodigende sfeer in je tuin of op je terras of balkon.

Loungeset onder de veranda.

Door je loungeset onder een overkapping of veranda te plaatsen geniet je nog langer van je tuin. Je blijft lekker beschut tegen de regen en wind. Bovendien blijven tuinmeubelen, zoals loungebanken en bijzettafels beter beschermd onder het dak van een veranda. Je kan jouw loungeset dan permanent leuk aankleden met mooie dekentjes,luxe kussens en Buitenverlichting.