Tuinmaterialen

Al meer dan drie jaar maakt tuinmaterialen.nl honderden klanten tevreden met onder andere blokhutten, tuinhuisjes en speelhuisjes. In het voorjaar van 2014 loopt het alweer storm bij de webshop van tuinmaterialen.nl, vanwege het mooie weer.

Dit jaar beginnen de mensen in Nederland veel eerder met het inrichten van hun tuin. De drukte lijkt voort te komen uit het warme weer. Blokhutten ,tuinhuisjes en kunstplanten zijn op dit moment zeer populair. Over het algemeen kiezen de kopers van deze huisjes ervoor om zelf te gaan klussen en de onderdelen gemakkelijk in elkaar te schuiven.

afdakMaart 2014 was één van de warmste Maart in de afgelopen jaar. Dit is dan ook meteen de reden dat mensen hun tuin al vroeg beginnen in te richten. Wie met 21 graden lekker in de tuin kan zitten, wil natuurlijk ook optimaal genieten van zijn tuin. Veel mensen nemen zelfs al het risico, dat er geen nachtvorst meer komt, waardoor zij de tuin al vol hebben staan met planten.

Ook lijken de speelhuisjes dit jaar erg in trek. Zo is dit jaar het speelhuisje Pinokkio al vier keer verkocht bij tuinmaterialen.nl. Met het motto ‘de klant is koning’ typeert de webshop zijn karakter. Tuinmaterialen.nl loopt op dit moment erg goed, vanwege haar persoonlijke contact en de klanttevredenheid. De mond op mond reclame speelt hierin een belangrijke rol.

De aangeleverde tuinhuisjes worden geleverd met de mogelijkheid dat deze geïmpregneerd is. Daarnaast biedt de webshop prefab, goedkope en moderne tuinhuisjes. Tuinhuisjes met overkapping zijn daarbij zeker mogelijk.

Het assortiment met blokhutten is dit jaar ook weer grandioos uitgebreid. Zo biedt de webshop nu ook paardenstallen, houten chalets en blokhutten op maat aan.

Het mooie weer lijkt niet alleen te zorgen voor de aanschaf van tuinhuisjes en blokhutten. Ook de overkappingen (carports) lijken erg intrek. Alle mensen zijn weer buiten, waardoor zij ook sneller geneigd zijn om hun voor- en achtertuin weer op te gaan knappen.