Top 4 tips voor de beste domeinnaam

aanbiedingen onlineHier schrijven wij over de beste domeinnamen die u maar kan verzinnen. Wij geven u 4 tips over het tot stand laten komen van zo een domeinnaam en zorgen dat u na het lezen van deze tips alles in huis heeft om tot de beste domeinnaam te komen. Lees gauw verder!

Domeinnaam makkelijk maken

Zorg er voor dat het voor mensen makkelijk is om uw domeinnaam te onthouden tussen alle andere domeinnamen waarmee zij iedere dag weer worden gebombardeerd. Ook zorgt dit er voor dat de kans kleiner is mensen uw domeinnaam verkeerd in typen. Een korte en catchy naam zorgt er voor dat u de grootste kans heeft dat uw bezoekers uw domeinnaam onthouden. Test dit vooral eens uit op de mensen om u heen, voor dat u een domeinnaam aanvraagt.

Zet uw belangrijkste zoekwoord in uw domeinnamen

Niet alleen zorgt deze tip er voor dat mensen beter weten waar uw site over gaat als zij uw site bezoeken, maar ook Google is hier erg blij mee. Zo kan uw site dus hoger in de Google komen te staan als u uw belangrijkste zoekwoord in uw domeinnaam heeft. Ook als u bijvoorbeeld een lokale website op gaat zetten, is het een mogelijkheid om deze locatie in uw domeinnaam op te nemen.

Maak uw domeinnaam grappig

Een grappige domeinnaam is eerder te onthouden. Als dit grappige karakter helemaal bij uw bedrijf past is dit een hele goede optie. Bent u meer een serieus bedrijf met erg professionele klanten? Dan is dit niet aan te raden. Als dit het geval is, adviseren wij om gewoon een normale domeinnaam aan te vragen.

Registreer een domeinnaam snel

Als u een mooie domeinnaam ziet langskomen, zorg er dan voor dat u er snel bij bent. Registreer een mooie domeinnaam dan ook heel snel. Het registreren van een domeinnaam kost meestal maar 2 tot 7 euro op jaarbasis. Een kans op een super domeinnaam is dus niet te duur om te laten liggen! Er zijn genoeg bedrijven die goede domeinnamen uit voorzorg registreren zodat zij hun toekomstige concurrentie alvast onderuit kunnen halen. Twijfel dus niet en wees er snel bij.

Als u eenmaal uw domeinnaam of domeinnamen heeft geregistreerd, kunt u nog niet aan de slag met uw website. U moet eerst webhosting voor uw website regelen. Neem bijvoorbeeld WordPress hosting bij Vimexx. Voor een paar euro is zoiets al te regelen.