Tommy Hilfiger zonnebrillen

In 1985 legde Thomas Jacob Hilfiger de fundamenten van zijn nu wereldberoemde lifestyle merk, met zijn eerste zeer succesvolle sportswear collectie. Tommy Hilfiger combineert hoge kwaliteit, vakmanschap, klassieke elementen en de huidige trends om de “All-American” stijl te creëren. De meest onderscheidende Tommy Hilfiger look is de preppy stijl, geïnspireerd door de Amerikaanse campussen – en natuurlijk de klassieke combinaties van rood – wit – blauw.

Tommy Hilfiger past dezelfde principes toe voor de ontwerpen van de eyewear collectie: klassieke vormen en kleuren in een hedendaags jasje.

Tommy Hilfiger zonnebrillen

Tommy Hilfiger zonnebrillenTommy Hilfiger zonnebrillen zijn altijd verfrissend om naar te kijken, simpelweg omdat ze niet zoals alle anderen zijn. Het is duidelijk dat ieder ontwerp uniek is. Ze zouden meer toegankelijk kunnen zijn voor de massa, maar dat zijn ze niet. Het is net of ze willen zeggen: ‘Hier ben ik’.

Met donkere grijze rubberen pootjes is de Tommy Hilfiger 1082/S gewoon een beetje vreemd, maar ook een beetje lief. Hij geeft een bepaalde look aan de gebruiker, maar verdient beslist ook complimenten voor de modieuze monotone kleurstelling. Als alle functionele brillen zo mooi zouden zijn, zou de wereld er veel leuker uitzien.

In zwart rubber met bronzen gepolariseerde lenzen behoort hij misschien niet tot de meest gestileerde Tommy Hilfiger zonnebrillen ooit, maar het is wel een van de meest praktische. Met gepolariseerde glazen om schittering te voorkomen, en polycarbonaat glazen om te voorkomen dat ze breken – polycarbonaat is sterk genoeg om er vliegtuigvleugels van te maken – geeft Tommy Hilfiger je een robuuste bril waar je jaren plezier van kunt hebben.

Nu iets anders. Nu iets mooiers. De Tommy Hilfiger 1112/S in blauw licht hout met grijs gearceerde glazen komt dicht in de buurt van perfectie, denken we. De aangename vorm en de gestreepte en gedessineerde pootjes strijden beiden om de aandacht, het is aan jou wat je belangrijk vindt! Dit legt de nadruk op persoonlijke keuzes, Tommy Hilfiger zonnebrillen geeft je de tools en laat je zelf beslissen hoe ze te gebruiken.

Voor de vrouw met oog voor het iconische, of die gewoon zegt “Ik wil het”, is de Tommy Hilfiger 1187/S alles wat ze wil en zelfs meer. Met vier kleuren om uit te kiezen, is er voor elk huidtype en make-up een geschikte zonnebril. Of het nu gaat om een havana montuur met blauwe glazen, of een licht grijs montuur met groene glazen – beige met donkerbruine glazen of donker grijs met grijze glazen, de vorm blijft hetzelfde, terwijl de stijl je precies laat zijn wie je bent en wie je wilt zijn. Cool!

Tommy Hilfiger zonnebrillen 2014 online

Tommy Hilfiger zonnebrillen staan lekker fris op de tennisbaan en op de golfbaan. Het is als roze champagne in een kristallen glas. Ervaar de luxe van Tommy Hilfiger zonnebrillen, poloshirts en sportswear. Start vandaag nog met je nieuwe look door online de keus te maken voor een Tommy Hilfiger zonnebril.