Steigerhouten meubelen

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekend dat we weer lekker in het weekend en in de avonden heerlijk in de tuin kunnen gaan doorbrengen en kunnen gaan genieten van de zon. Wat is er nu gezelliger dan dit te doen vanuit bijvoorbeeld je nieuwe steigerhouten loungebank of stoel?

Steigerhouten lounchebank

steigerhouten meubelenHeb jij al steigerhouten meubelen in huis of in de tuin? Het voordeel van steigerhouten meubelen is dat ze zeer duurzaam zijn. Verder hebben ze een hele stoere en natuurlijke uitstraling. Zo kun je bijvoorbeeld een steigerhouten loungebank kopen of eventueel zelf maken.

Je hebt ze in verschillende maten. Je kan voor een 5 zits gaan, maar ook makkelijk voor een 10 zits. Het is maar net hoe groot je tuin is en waar je wensen liggen. Je kunt de bank ook nog voorzien van bijvoorbeeld handige opbergruimte onder de zit. Hier kun je bijvoorbeeld heel handig de kussens in kwijt of wellicht wat brokken hout voor de vuurkorf. Er zijn tal van mogelijkheden. Met enige creativiteit kom je heel ver.
Steigerhouten tuinmeubelen

Naast een steigerhouten lounche bank zijn er natuurlijk nog tal van andere steigerhouten tuinmeubelen voor in de tuin. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan steigerhouten plantenbakken of wellicht een steigerhouten bar voor in de tuin met hoge bijpassende steigerhouten barkrukken. Om het gezellig te maken in de tuin en voor zitplaatsen te zorgen zijn er dus diverse mogelijkheden, maar heb er zijn nog meer steigerhouten tuinmeubelen.

De steigerhouten buiten keuken

In een steigerhouten buiten keuken kun je zelfs een hele bbq kwijt. Dit is ideaal, niet alleen kun je er een gas bbq in kwijt maar ook nog het servies en ander bbq gereedschap. Dit maakt het een echte buiten keuken. Wanneer je ze kant en klaar koopt kun je best duur uit zijn.

Het loont dan ook wel om te kijken of je wellicht een dergelijke buiten keuken zelf kunt gaan maken. Je kent vast wel iemand binnen je netwerk die handig is of wellicht ben je zelf wel heel handig. Op het internet kun je in ieder geval genoeg voorbeeld tekeningen vinden om er zelf mee aan de slag te gaan.