Stacaravan Overijssel Hardenberg

Stacaravan Overijssel te huur in Hardenberg voor een heerlijke Overijssel vakantie. U wilt goedkoop kamperen in Nederland, maar liever niet in een tent? of duur vakantiehuis. Huur dan een van onze  goedkope stacaravans in Hardenberg op 5 sterren camping “Het Stoetenslagh” een van de mooiste en best beoordeelde campings van Nederland.

Stacaravan Overijssel

stacaravan huren overijsselEen vakantie hoeft niet duur te zijn onze goedkope stacaravan Overijssel zijn in te huur in de zomervakantie voor slechts 550,- euro per week (zonder bijkomende kosten) De particuliere stacaravans zijn voorzien van alle gemakken,en staan op een loopafstand van het subtropisch zwembad (kaartjes bij de huur van onze stacaravan inbegrepen) Ook het strand aan de speel en zwemvijver op 5 sterren camping “Het Stoetenslagh” Overijssel ligt op steenworp afstand. De stacaravans zijn geschikt voor 6 personen en compleet ingericht ze beschikken over de volgende voorzieningen.

*Televisie
*volledig ingerichte keuken
*koffiezet apparaat
*koelkast met vriesvakjes
*oven.
Video over de camping “Het Stoetenslagh”

Let Op! ..Geen extra kosten op deze extra’s

*5 fietsen waarvan 3 kinderfietsen
*6 persoons tuinstel en een party tent
* incl zwempasjes
*incl gas water licht
*incl toeristen belasting

Stacaravan huren in Overijssel – Camping Hardenberg
Onze zeer mooie en complete stacaravan staat op een van de kindvriendelijkste 5 sterren campings in Overijssel gelegen in het mooie Vechtdal nabij Hardenberg.De camping beschikt over uitgebreide voorzieningen o,a :

*nieuw overdekt zwembad
*grote zwemvijver + diverse glijbanen
*grote speeltuin
*snackbar
*kantine c/q brasserie
*voetbalveld,tennisbaan
*fiets en wandel route’s (gratis gebruik van onze fietsen)
*viswater naast de camping
*Volop activiteiten voor jong en oud ,leuk animatie team