Staande lamp online kopen?

Wanneer je lampen online gaat kopen is het handig om op meerdere aspecten te letten om een eventuele teleurstelling te voorkomen. Het wordt tegenwoordig wel makkelijker om online een staande lamp te kopen, maar krijg je dan ook jouw staande droom lamp?

Hoe makkelijk is het om lekker op je gemakje vanaf de bank een ideale en nieuwe staande lamp via je tablet uit te zoeken? Heel makkelijk. Het is alleen wel dat je goed moet letten op een aantal belangrijke zaken. Deze lichten we graag even toe:

1)       Kleur van de lamp

staande lampVaak staat de kleur van de lamp vermeld bij de lamp, maar stel dat er bij staat wit. Dan weet je nog niet precies welke kleur wit het precies is. Is het gebroken wit? Of juist echt heel helder fel wit? Het dus aan te raden de lamp die je online wilt kopen ook in het echt te hebben gezien. Dan weet je zeker dat je de juiste kleur hebt. Wanneer je deze in het echt bekijkt, is het aan te raden om ook even te kijken of de staande lamp misschien een kleurcode heeft. Dan heb je het zeker bij het goede eind.

2)       Extra kosten

De prijzen van staande lampen zijn vaak een stuk goedkoper op internet dan in de winkel. Het is alleen wel goed om te kijken of dat de daadwerkelijke eindprijs is. Staande lampen zijn vaak wat zwaarder en groter van formaat, waardoor er meestal extra verzendkosten bij komen. Het is handig om de lamp die je ziet te bestellen en te kijken op welke prijs je daadwerkelijk uitkomt als je de staande lamp afrekent.

3)       Een lampen set

Je kan een losse staande lamp kopen, maar heb je er wel eens aan gedacht om een serie lampen te kopen. Je kunt namelijk vaak een serie desgin lampen kopen. Hiermee bedoelen we dat je bijvoorbeeld een tafellamp, een plafonnière en een staande lamp van een zelfde design koopt. Dit past dan allemaal goed bij elkaar en maakt je kamer compleet.  Bepaal dus eerst goed voor jezelf of je wellicht nog meer lampen nodig hebt, want dan kun je ze dus heel goed op elkaar afstemmen.

Dit zijn natuurlijk slechts een aantal tips die je op weg helpen bij het kopen van een juiste lamp. We hopen dat je er wat aan hebt gehad. Succes bij het kopen van jouw staande lamp.