Sim only abonnementen kopen

Een sim only abonnement is een abonnement waarbij u meestal geen telefoon krijgt, maar enkel een sim kaart. U los een toestel te kopen. Leuke aanbiedingen bekijk je in de webshop van Telefoondiscounter. Sim only is een combinatie van de prepaid kaart en het abonnement.

Want met een sim only abonnement heeft u iedere maand een vast aantal belminuten en/ of smsjes, maar betaald u niet voor een telefoon. Die zult u zelf moeten regelen, maar daar zitten een hele hoop voordelen aan. Doorgaans zijn abonnementen met een telefoon een stuk duurder terwijl u hetzelfde aantal belminuten en/ of smsjes krijgt. Met een sim only kunt u dus niet alleen flink op de kosten besparen, maar bent u vaak ook een stuk vrijer met opzeggen en aanpassen van het abonnement.

Voordelen sim only abonnementen

Hieronder kunt u een aantal belangrijke voordelen vinden van sim only abonnementen:

1. U kunt zelf een geschikt abonnement uitzoeken, zonder dat u daarbij extra betaald voor een telefoon;

2. U kunt zelf bepalen welke telefoon u gebruikt bij uw abonnement. Als u tussendoor een nieuwe telefoon wilt dan hoeft u niet te wachten tot uw abonnement afloopt;

3. Doorgaans een stuk goedkoper dan een gemiddeld telefoon abonnement;

4. Met een sim only abonnement kunt u bij diverse providers maandelijks opzeggen en/ of uw pakket eenvoudig aanpassen zodat u altijd over het aantal belminuten beschikt die u nodig heeft.

Afhankelijk van uw voorkeuren en uw eisen kunt u ongetwijfeld een geschikt abonnement vinden in het grote aanbod van sim only abonnementen. Wilt u meer inzicht in het aanbod aan sim only abonnementen en wilt u de diverse providers met elkaar vergelijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie en een volledig overzicht kijkt u op onze website.

Sim only vergelijken

Voordat we beginnen aan het onderwerp van sim only vergelijken vertellen we eerst wat meer over wat sim only precies is. In dit artikel vertellen we u niet alleen waarom u het beste sim only kunt vergelijken, maar ook wat het precies inhoudt.

Wat is sim only?

Sim only is eenvoudig te verklaren als ‘enkel een simkaart’, wat eigenlijk alles al uitlegt. Met sim only ontvangt u geen telefoon en in tegenstelling tot prepaid is sim only wél een abonnement met een vast aantal belminuten en/ of smsjes per maand. Het voordeel hiervan is, is dat het abonnement een stuk goedkoper is aangezien u zelf een telefoon dient te regelen. Dit kan een telefoon zijn uit een vorig abonnement, een tweedehands toestel of een nieuw toestel die u heeft gekocht. Het toestel dient dan wel simlock vrij te zijn. Met een sim only abonnement kunt u dus goedkoop bellen, maar hoe goedkoop hangt af van hoe goed u vergelijkt.

Vergelijken

Vergelijken is een goede manier om kosten te besparen, maar ook om te bepalen welke aanbieder beter bij uw voorkeuren past. Bij sim only vergelijken zijn een aantal factoren van belang. Hieronder kunt u een aantal van die belangrijke factoren vinden:

1. Vergelijk minimaal drie of vier aanbieders met elkaar die de telefoon en het abonnement aanbieden die die u ongeveer voor ogen heeft

2. Vergelijk niet alleen op basis van de prijs, maar ook op basis van de referenties van een

3. provider. Staat de provider goed bekend?

Baseer uw sim only op basis van wat u nodig heeft, verwacht nodig te hebben of simpelweg vereist. Genoegen nemen met minder omdat het goedkoper is of te veel belminuten nemen omdat het in verhouding goedkoper is lijkt logisch, maar denk daar goed over na.
Wilt u graag sim only vergelijken? Kijk in ons overzicht voor de actuele prijzen en sim only abonnementen.