Serengeti zonnebrillen

Wanneer u toe bent aan een nieuwe zonnebril zult u bijna zeker een keuze maken uit meerdere merken. Dit is een verstandig besluit omdat het vergelijken van verschillende merken en verschillende producten kan leiden tot de perfecte aankoop. Een van de merken die je dan ongetwijfeld tegenkomt, maar mogelijk door gebrek aan kennis of bekendheid van het merk niet altijd op zijn waarde wordt geschat, zijn de Serengeti zonnebrillen. Hieronder volgen enkele overwegingen die u op andere gedachten kunnen brengen.

1. Serengeti is een merk van designer zonnebrillen dat al sinds de jaren 80 bestaat. In het begin was Serengeti eigendom van Corning Incorporated, een bedrijf dat beter bekend is om zijn productlijnen van Corelle en Pyrex.

Serengeti zonnebrillen2. In 1984 overwoog de moedermaatschappij Corning Serengeti te sluiten vanwege zijn slechte prestaties. Echter, de toestand van Serengeti werd omgedraaid door een man genaamd Zaki Mustafa. Hij wist, zonder enige toename van middelen, de verkopen van het bedrijf van 5 miljoen dollar in 1985 te laten stijgen tot 62 miljoen dollar in 1992. Vanwege dit verhaal wordt Serengeti vaak aangehaald als een voorbeeld van voorbeeldig management.

3. Na deze metaforische reanimatie van het merk werd het overgenomen door de Bushnell Corporation, dat zijn wortels heeft sinds 1948.

4. Het is herhaaldelijk door de media aangehaald dat de designer Serengeti zonnebrillen werden gedragen door de voormalige Paus Benedictus XVI, wat een belangrijke opsteker is voor een commercieel product. Daarnaast droeg paus Benedictus XVI ook het klassieke model van het bedrijf.

5. Serengeti zonnebrillen zijn een wereldwijd merk dat wordt verkocht tot in de verre uithoeken van de planeet. Het merk richt zich op de markten in Noord-Amerika, Europa, Australië, Azië, Latijns-Amerika en zelfs Afrika.

6. In Noord-Amerika zijn de designer Serengeti zonnebrillen te vinden in vier verschillende collecties waaronder de Sport Classic, de Classic, de Cosmopolitan en de meest recente Polar PhD.

7. Er zijn voornamelijk drie technologieën waarbij Serengeti designer zonnebrillen zich onderscheiden. Deze omvatten:

De meekleurende technologie:

Dit is een technologie die een aanzienlijke mate van flexibiliteit aan een lens kan geven en het mogelijk om zich vrijwel direct aan te passen aan het veranderende licht.

De spectrale regeltechniek:

Dit soort technologie is een van de meest recente, die het gezichtsvermogen kan verbeteren door high definition contrast en verbeterde kwaliteit van kleuren door middel van filteren van de juiste kleuren van het gehele lichtspectrum.

De polarisatie technologie:

De schittering en het plotselinge licht waarmee je op de weg als gevolg van glanzende oppervlakken of water wordt geconfronteerd kan soms leiden tot veel ongemak. Deze technologie lijkt dit probleem te verhelpen door het tegenhouden van bijna 100 procent van de UVA- en UVB-stralen.

Serengeti zonnebrillen

De kwaliteit van de Serengeti zonnebrillen wordt daarbij nog eens versterkt door de kwaliteit van het ontwerp en de mode-vriendelijke stijlen. Wanneer je een nieuwe zonnebril wilt kopen moet je zeker overwegen een Serengeti aan te schaffen.

Met Serengeti zonnebrillen krijg je topkwaliteit die past bij jouw stemming. Of je nu naar je werk gaat of uitgaat en misschien wel opgemerkt wordt door die ene speciale persoon, Serengeti heeft een uitgebreide collectie zonnebrillen die jouw stemming en activiteit past.

zonnebrillen 2014Met alle top ontwerpen, beroemd gemaakt door Hollywood, en de meer conservatieve klassieke stijlen, is er altijd een Serengeti zonnebril die bij jouw persoonlijkheid en unieke look past. Wil je minder betalen dan bij de detailhandel betalen? Door het volume en gebrek aan overhead kun je online Serengeti zonnebrillen kopen voor een prijs die ver onder de winkelprijs ligt.