Ray Ban zonnebrillen 2014

De vier meest populaire Ray-Ban Zonnebrillen zijn de Wayfarer, de Clubmaster, de Jackie Ohh en de Aviator. Wat opmerkelijk is aan deze Ray Ban zonnebrillen 2014  is dat deze brillen gedragen worden door bekende mensen en artiesten die we bewonderen en waarderen om hun stijl, succes en vertrouwen.

Ray Ban zonnebrillen 2014

Ray Ban  zonnebrillen 2014 model Wayfarer
Deze zonnebril is de meest bekende van het merk Ray Ban. Ze hebben een aparte vorm en worden in verschillende stijlen gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Een van de meest memorabele modellen van bijvoorbeeld Amerikaanse presidenten en beroemdheden. Deze brillen hebben de tand des tijds doorstaan.

De Wayfarer zonnebrillen combineren stijl en functionaliteit. Ze hebben een solide frame met het logo van Ray Ban aangebracht op de pootjes van de bril en de lenzen zijn gemaakt van krasbestendige gepolariseerde glazen. Deze lenzen blokkeren honderd procent van de ultraviolette stralen die de druk op onze ogen vermindert. Voor iemand die houdt van watersporten zoals jetskiën zijn deze zonnebrillen geweldig, omdat de gepolariseerde lenzen op het water de verblinding verminderen. Deze zonnebril kan in bijna elke omgeving worden gedragen, maar er is een andere optie en dat is de Clubmaster.

Ray Ban zonnebrillen 2014 model Clubmaster 
Deze zonnebril, gedragen door zowel mannen als vrouwen, is vanwege de unieke vorm een geweldig alternatief voor de Wayfarer. De glazen staan bekend als “kwadraat, maar niet vierkant” waardoor de drager een retro-look krijgt. De populariteit van deze bril ontleent zich aan het feit dat men deze kan dragen bij een kostuum of spijkerbroek en geschikt is voor alle vormen gezichten. Deze zonnebril is veelzijdig, maar zijn geen dominant accessoire, zoals de Ray Ban Jackie Ohh zonnebril.

Ray Ban zonnebrillen 2014 model Jackie Ohh 
Deze bril werd genoemd naar misschien wel de meest stijlvolle first lady ooit in de Verenigde Staten, Jacqueline Kennedy Onassis. De huidige versie van deze bril vertegenwoordigt een bijgewerkte versie van de traditionele vrouwelijke zonnebril. Ze hebben extra grote glazen en afgeronde hoeken, zodat de zonnebril een groot deel van het gezicht bedekt.

Deze brillen zijn erg populair bij vrouwen, omdat ze zeer gewaagd zijn maar toch een sfeer van mysterie projecteren, omdat anderen de ogen niet kunnen zien. De monturen zijn verkrijgbaar in een assortiment van sterke kleuren zoals demi-bruin, glanzend zwart, bordeauxrood en blauw. Vrouwen houden van deze bril, want ongeacht de grootte van het gezicht zal ze er stijlvol en cool uitzien als ze de Jackie Ohh zonnebril draagt.

Ray Ban zonnebrillen 2014 model Aviator 
Deze bril werd ontworpen voor de Amerikaanse militaire piloten en werd door Hollywood filmproducties ongelooflijk populair voor mannen en vrouwen. Het eeuwige beeld van twee acteurs, die deze militaire zonnebril met de druppelvormige glazen dragen, staat in het hoofd van menig man en vrouw gegriefd.

Deze brillen worden gemaakt in zowel een grote maat voor mensen met een groot gezichten en een kleine maat voor vrouwen met een klein, smaller gezicht. The Aviator zonnebril is vergelijkbaar met de Jackie Ohh, de Clubmaster en de Wayfarer helpen de drager een onuitwisbare zelfverzekerde en sexy indruk te maken, waardoor ze zijn uitgegroeid tot de meest populaire Ray Ban zonnebrillen 2014.