Playmobil Kasteel

Een prachtige speelgoedset – Playmobil Kasteel leeuwenridders.
Al jaren een cadeau bestseller is het Playmobil kasteel,kinderen vinden dit kasteel een ware uitdaging en geeft hun veel speelplezier.Met een draai aan de knop gaat de poort van dit kasteel open.Maar wil je het kasteel van de leeuwenridders betreden dan zul je eerst de beveiliging moeten overbruggen zoals het valhek en de vallende rotsblokken,een hele uitdaging voor alle jonge ridders.

Naast de vele hindernissen biedt deze speelgoedset playmobil kasteel leeuwenridders 4865 een lift om schatten mee te vervoeren.Een echte schietfunctie om indringers te verjagen,een inschuifbare trap,en de doorbreekbare kasteelmuur maken van dit kasteel een prachtige speelgoedset voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud.Een bouwtekening zorgt ervoor dat je snel deze speelgoedset in elkaar kunt zetten.

Goedkoop Playmobil kasteel leeuwenridders 4865.
Ben je op zoek naar een goedkope Playmobil kasteel leeuwenridders 4865 speelgoedset,dan ben je hier op deze pagina op de juiste plaats.Wij zoeken elke dag de beste Playmobil aanbieding en je profiteren van goedkoop playmobil speelgoed.

Speelgoedset Playmobil kasteel leeuwenridders 4865.
De speelgoed-doos bevat de volgende onderdelen.
*Kasteel bouwpakket afmetingen 60 x 58 x 35 cm (LxBxH)
*Ophaalbrug,inschuifbare trap,kasteelmuur doorbreekbaar,valkuil.
*1 leeuwenridder en 3 soldaten.
*1 ridderpaard.
*Kanon met pijlen.
*3 ladders om kasteelmuur te beklimmen.
*4 vlaggen
*Troon en een grote kist.
* Wapentuig voor de leeuwenridder en soldaten.

Playmobil speelgoed.
Playmobil wie kent dit speelgoed niet eigenlijk zijn er 2 bekende merken lego en playmobil. Playmobil is een speelgoedmerk wat zijn oorsprong kent in Duitsland,hier is ook het hoofdkantoor gevestigd in de plaats Zirndorf.Hier worden door door speelgoed ontwerpers dagelijks nieuwe ontwerpen en modellen bedacht.Al meer dan 35 jaar verkoopt playmobil de bekende poppetjes en speelgoeddozen,zo ook het bovenstaande kasteel leeuwenridders 4865.Door de jaren heen zijn er verschillende playmobil modellen op de markt verschenen.

De bekendste modellen zijn de valkenridders en het playmobil kasteel leeuwenridders. Andere speelgoeddozen en type nummers zijn de 3269, 3268,4865 en 4866.Wie een leuk cadeau zoekt voor een jongen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar,zal met deze playmobil kasteel leeuwenridders 4856 zeker scoren.

Handige websites
Hello Kitty Speelgoed
Uw link hier?