Een overhemd speciaal voor lange mannen

De overhemd is al jaren een van de populairste en daarmee meest gedragen mannelijke kledingstukken. Een overhemd is tijdloos en kan op verschillende manieren worden gedragen. Hierdoor is het kledingstuk geschikt voor elke gelegenheid, van zakelijk tot casual.

Geen wonder dus dat je in elke collectie van de grote merken een of meerdere overhemden vindt. Het is belangrijk dat de overhemd goed aansluit op het lichaam van de drager. Voor mannen boven de 1.80 is dit vaak een probleem. Door hun lengte zijn de armen vaak te kort en sluit het kledingstuk niet op hun lichaam aan. Gelukkig bieden mouwlengte-7 overhemden uitkomst.

 

Het voordeel van mouwlengte-7 overhemden

Overhemden met mouwlengte-7 zijn speciaal voor lange mannen ontworpen. De mouw van een overhemd met mouwlengte-7 is 5 centimeter of meer langer dan de meest standaard maat. De mouw heeft hierdoor een lengte tussen de 73 en 75 centimeter. Ideaal dus voor een man met lange armen.

Niet alleen de mouwlengte van een overhemd met mouwlengte-7 is afgestemd op de lange man. Ook de pasvorm en het design zijn afgestemd op de bouw van mannen boven de 1.80. Een overhemd met mouwlengte-7 sluit dus perfect aan op het lichaam van mannen boven de 1.80.

 

Kleren maken de man

Kleding speelt een grote rol bij de eerste indruk die iemand van je heeft. Daarom is het belangrijk om kleding te dragen die bij jou en jouw lichaam past. Volgens RTL Nieuws kun je daarnaast bepaalde kleuren beter mijden als je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek hebt.

Zo kun je beter geen overhemd met de kleur oranje dragen, omdat de felle kleur te veel afleidt. Een blauw overhemd is een beter idee. Blauw straalt zelfvertrouwen uit en is een kleur die veel mensen aanspreekt. Een blauw overhemd draagt dus bij aan een goede eerste indruk.