Over Aanbiedingenmarkt.nl
Aanbiedingenmarkt is een onafhankelijke website en bied een overzicht van populaire zoekwoorden over o,a aankooptips, internet aanbiedingen, acties, enz, enz. Met deze website willen wij consumenten informatie en aankooptips geven waar en hoe ze de beste internet aanbiedingen en acties kunnen vinden.Wij linken via onze website door naar informatie en aanbiedingen van derden, maar zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de op gegeven aanbiedingen of links naar derden.

Heeft u vragen over onze website stuur deze naar Aanbiedingenmarkt@gmail.com
* Link ruilen

Uw privacy is belangrijk voor ons.
Wanneer u via Google of een andere zoekmachine of webbrowser een website bezoekt, worden verschillende gegevens vaak standaard opgeslagen. Bijvoorbeeld de browser, het IP-adres, cookies enz, enz. Ook op onze website Aanbiedingenmarkt.nl worden bezoekers statistieken bijgehouden voor het optimaliseren van onze eigen website.De eigenaren van Aanbiedingenmarkt zullen nooit uw ip adres of andere persoonlijke gegevens leveren of verkopen aan derden. De eigenaren van aanbiedingenmarkt.nl gebruiken de gegevens alleen om de website aanbiedingenmarkt.nl te optimaliseren.

Informatie op Aanbiedingenmarkt.nl
De redactie van Aanbiedingenmarkt.nl besteedt veel aandacht aan de informatie op de site. We doen onze uiterste best om alle gegevens op deze site up to date te houden en correct weer te geven. Mocht er foutieve informatie op de site staan dan kunnen de eigenaars van deze Aanbiedingenmarkt.nl op geen enkele wijze daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Het gebruik van Aanbiedingenmarkt.nl is voor eigen risico van de bezoeker. Elke beslissing tot aankoop van producten en/of diensten als resultaat van informatie verkregen via Aanbiedingenmarkt.nl is uw eigen, volledige verantwoordelijkheid en wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld indien u hier schade van ondervind.

Advertenties, aanbiedingen en Informatie van derden.
De informatie die wij op Aanbiedingenmarkt.nl plaatsen is mede afkomstig van adverteerders en affiliate partners. De redactie van Aanbiedingenmarkt geeft geen enkele garantie op de volledigheid, geldigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Ondanks de zorg die de redactie van Aanbiedingenmarkt hieraan besteedt, kunnen de prijzen, productspecificaties en overige informatie foutief of onzorgvuldig zijn weergegeven. De eigenaren van Aanbiedingenmarkt.nl kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk voor, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door haar verstrekte informatie. Ook zijn wij als eigenaren van Aanbiedingenmarkt.nl niet verantwoordelijk voor de informatie die door bezoekers op onze website worden geplaatst.

Links vanuit Aanbiedingenmarkt.nl naar derden.
Wij hebben geen invloed op websites die een uitgaande link hebben vanuit Aanbiedingenmarkt.nl. De redactie van aanbiedingenmarkt.nl heeft geen enkele zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze (partner) websites of webpagina’s en is in geen enkel geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door Aanbiedingenmarkt.nl houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s.