Marmer Polijsten

Het is niet eenvoudig om zelf marmer te polijsten maar het is zeker mogelijk. Het is een klus welke je goed moet voorbereiden en je moet van te voren goed weten wat je moet gaan doen. Als je voorbereiding goed is kan je zelf je marmer polijsten. Het is mogelijk om marmer polijsten uit te besteden.

De bedoeling van het polijsten van marmer is dat je de vloer ontdoet van kleine krasjes en kleine beschadigingen.

  1. Zelf marmer polijsten.

marmer polijstenHeb je de keuze gemaakt om zelf marmer te gaan polijsten dan kan dat met de droge en natte methode. Het grote voordeel van nat polijsten is dat je de hoeveelheid stof beperkt. Een nadeel is dat je het resultaat pas kunt zien als je steen helemaal is opgedroogd, zeker als je voor het eerst marmer polijst kan je je hier redelijk in vergissen. Daarom raden wij aan om droog te polijsten, ook deze methode is effectief en geeft uiteindelijk de mooiste resultaten.

  1. Marmer laten polijsten.

Wil je geen last hebben van stof en je vloer nat laten polijsten? Dat kan natuurlijk ook, Floortec heeft bij jou in de buurt een specialist die je spoedig een advies op maat kan geven over onze verschillende behandelingen van uw vloer. Heb je interesse in de dienst van Floortec? Dan zetten we de besproken behandelingen op een rijtje op papier en kan je rustig nadenken over de diensten die we aanbieden.

  1. Vloeronderhoud.

Ook na het polijsten is vloeronderhoud van belang, als je de vloer goed onderhoud kan de vloer erg lang meegaan en heb je veel plezier van je mooie vloer.

Onderhoudsmiddelen kan je online bestellen maar kan je ook oplevering van de vloer aanvragen bij één van de experts van Floortec. Laat je goed informeren en vraag naar de informatie welke je nog niet weet en graag zou willen weten, de medewerkers zullen je graag te woord staan en je graag uitleggen hoe je lang kunt genieten van je gepolijste vloer.