Mannen Parfum Top 10

Ga je uit en wil je de dames om je heen boeien,dan kan dat door het dragen van de beste parfum voor mannen. Ben jij die man die het leuk vindt om indruk te maken bij de vrouwen,dan is het noodzakelijk dat je de beste parfum voor mannen gebruikt.De hedendaagse man is goed gekleed en heeft gevoel voor mode en lichaamsverzorging.De wereld wordt steeds kleiner en mensen worden steeds meer met elkaar verbonden door vergaderingen,bijeenkomsten,feesten en andere sociale evenementen en natuurlijk Facebook.

parfum 6 voor aftereffectsEr was een tijd dat vrouwen de modewereld beheersten,het leek wel of er alleen kleding en accessoires ontworpen werd voor hen.Als man had je vaak maar een optie voor een feestje en dat was een (confectie) pak.Vandaag de dag is de situatie totaal anders,de tijden zijn veranderd en zo ook de mannenmode.

Kledinglijnen voor mannen zijn compleet veranderd en de man in dit nieuwe tijdperk staat ook wel bekend als “metroseksuele man”.De moderne man heeft tegenwoordig net als vrouwen de keuze uit heel veel verschillende mode en verzorging producten.Maar wat als je nu echt wilt om op vallen als man in een menigte van mensen,wat heb je nodig? Nieuwe merkkleding,mooie schoenen en natuurlijk de lekkerste mannen speciaal ontworpen en passend bij jouw persoonlijkheid.

Lekkerste mannen parfum.
Het is niet alleen heerlijk om goed te ruiken,het is ook fijn om een compliment te krijgen over het parfum die je draagt.Wanneer je uit bent of een evenement,vergadering bij gaat wonen,je lekkere parfum zorgt ervoor dat vrouwen graag met je willen praten.Geloof het of niet de meeste dames doen er alles aan om in de buurt van een lekker ruikende man te staan.

Vrouwen vinden niet alleen de geur belangrijk ze associëren de lekkerste mannen parfum ook met de persoonlijke hygiëne van de man.Heb je je wel eens af gevraagd waarom bepaalde mannen sneller in contact komen met vrouwen? Dan anderen.Een van de redenen is dat ze vaak de beste mannen parfums dragen,niet voor niets dat parfumwinkels zoals …. een mannen parfum top 10 publiceren.

De beste mannen parfum.
Via dit artikel kun je niet allen de mannen parfum top 10 vinden.Wij weten ook waar de beste aanbiedingen te vinden zijn.Het is dan ook niet alleen belangrijk om te weten welke geur het beste bij je past maar ook waar je deze voordelig online kunt kopen.

Top 10 mannen parfum.

1 : One Million – Paco Rabanne
Elke man die zich onmiskenbaar mannelijk voelt,zal de One Million geur van Paco Rabanne zeker kunnen waarderen.Als je deze parfum aanbrengt dan verspreidt zich direct een geur van sprankelende noten van grapefruit, munt en bloedmandarijn wat als het ware een uitnodiging is tot verleiding van de andere sekse.Na een poosje verspreidt de One Million geur van Paco Rabanne zich in een in een geur van rozen, kaneel en kruidige noten.Hiermee zorgt de One Million geur van Paco Rabanne ervoor dat mannelijkheid en sensualiteit samenvloeien.Niet voor niets dat veel mannen kiezen voor One Million – Paco Rabanne de nummer 1 in onze mannen parfum top.

2 : Acqua di Gio van Giorgio Armani
Deze mannelijke geur is ontworpen met in gedachten zon,zee en een koele bries op een subtropisch eiland.Acqua di Gio parfum van Giorgio Armani heeft een transparante geur en bevat een vleug aromatische en houtachtig elementen.Deze elementen in het Acqua di Gio parfum vermengen zich met de ingrediënten zoals jasmijn,rozemarijn,dadel en Indonesische patchoeli.

Zo is de samenstelling van Acqua di Gio parfum van Giorgio Armani een verfrissende geur van zoute en zoete water elementen. Acqua di Gio parfum is dan ook een heerlijke verkoelende mannen parfum om te gebruiken op warme zomerse dagen of tijdens een heerlijke zonvakantie.Deze herengeur is de nummer 2 in onze mannen parfum top 10 maar tijdens de zomermaanden behoort deze geur zeker op nummer één.

3 : Hugo Just Different van Hugo Boss
Al jaren zijn de parfums van Hugo Boss terug te vinden in de mannen parfum top 10 lijsten.En niet voor niets dat de nieuwste geur Hugo Just Different van Hugo Boss ook in onze lijst van beste mannen parfums niet ontbreekt.Hugo Just Different is ontworpen voor de man die zich graag door de omgeving om zich heen laat inspireren.De nieuwste parfum uit de Hugo Man lijn is een energieke maar zacht geur.Perfect voor mannen die gevoel hebben voor zaken die anders dan anders gaan en die weten dat een vrije geest garant staat voor persoonlijk succes.

4 : Le Male Jean Paul Gaultier
Le Male is een van de beste mannen parfums uit de parfumlijn van Jean-Paul Gaultier.Mode ontwerper Jean-Paul Gaultier staat altijd garant voor bijzondere opvattingen.Een ervan is dat mannen ook vrouwelijke (mode) elementen kunnen dragen zoals kilt of jurk.Dit alles om de mannen (mode wereld) te laten zien dat niet alles voorspelbaar is.Zo heeft hij ook met de geur Le Male vrouwelijke elementen bij mannen willen benadrukken.Zo is de parfumfles van Le Male Jean Paul Gaultier ontworpen in de vorm van een korset,om zo de vrouwelijkheid van deze parfum te onderstrepen.Le Male parfum is een verfrissende geur met een vleug van tederheid en sensualiteit,welke tot stand komt door bestanddelen als vanille,munt en lavendel.Le Male parfum van Jean Paul Gaultier is perfect voor de avontuurlijke man.

5 : Chanel Bleu de Chanel
Voor mannen die in deze tegenwoordig tijd op zoek zijn naar avontuur is Bleu de Chanel een van de lekkerste mannen parfums uit de Chanel geurenlijn.Bij de geur van Bleu de Chanel komt eerst een sluier van lucht vrij die doet denken aan bekende citrusvruchten zoals sinaasappelen en citroenen.Samen met een vleugje grapefuit,vergezeld van pepermunt,bessen en nootmuskaat,heeft Bleu de Chanel parfum ook nog een toevoeging van gember die ervoor zorgt dat de bitterheid van de Grapefruit eruit word gehaald.Zodra je Blue de Chanel aanbrengt op je huid merk je de verfrissende invloed van deze mannengeur.

6 : Hugo Boss Bottled
Een van de vaste en beste geuren uit de mannen parfum top 10 is Hugo Boss Bottled.Deze geur is een samensmelting tussen koele elementen die zelfverzekerdheid uitstralen en een houtige warme vleug die de sensuele kant van de man benadrukt.Hugo Boss Bottled is een geur waarin vooral frisse en fruitige ingrediënten zoals appel en citrusvruchten in samenspel met kaneel en kruidnagel worden gebruikt.Samen met sandelhout,vetiver en ceder maakt Hugo Boss Bottled tot een van de lekkerste mannen parfums.Hugo Boss Bottled is verkrijgbaar in een moderne en elegante flacon.

7 : Davidoff Cool Water
Bekend om zijn prachtige commercials is de geur Davidoff Cool Water een frisse eigentijdse en veel verkopende parfum geworden.Davidoff Cool Water is enorm populair onder veel mannen,deze parfum weet kracht,sensualiteit en frisheid te combineren,waardoor er een unieke geur ontstaat.Voor de zelfverzekerde man is dit een heerlijke geur.De geur die hoort bij de stijl en klasse van luxueuze producten uit het wereldwijde bekende huis van Davidoff.

8 : Dior Fahrenheit
Bekende mannen parfum van Dior ook deze parfum komt vaak voor in de mannen parfum top 10 lijsten.Voor mannen die veel waarde hechten aan vrijheid en onafhankelijkheid is Fahrenheit van Dior een van de beste mannen parfums.Fahrenheit van Dior is warm en koud tegelijk,deze parfum geeft zowel een krachtige mannelijke als ook sensuele geur weer.Belangrijkste bestanddelen van Fahrenheit parfum zijn de houtsoorten sandel en ceder, met intense balsem en amber-accenten.Naast deze krachtige houtsoorten geven de onmerkbare aanwezigheid van viooltjes, Fahrenheit van Dior een mix van spiritualiteit en kracht die past bij de hedendaagse man.

9 : Chrome Azzaro
Chrome parfum van Azzaro wat minder bekend dan Hugo Boss of geuren van Paco Rabanne maar zeker niet minder om in het rijtje van top 10 mannen parfums te staan.Deze geur werd ontworpen door de wereldbekende modeontwerper Loris Azzaro.Een geur die vooral de sensualiteit van mannen onderstreept,de verschillende citrusvruchten zorgen voor een heerlijke parfum,voor mannen van alle generaties.Naast citrusvruchten bevat Chrome parfum van Azzaro bergamot, lavendel en gember sporen.

10 : Kokorico van Jean Paul Gaultier
Naast Le Male parfum vinden wij ook dat Kokorico van Jean Paul Gaultier in de mannen parfum top 10 lijst hoort te staan.Met zijn nieuwe parfum Kokorico wil Jean Paul Gaultier dat mannen hun mannelijkheid en kracht tonen via deze parfum.

Lekkerste mannen parfum.

Zoals hierboven al te lezen wil de man van tegenwoordig lekker ruiken? Om indruk of contact te maken met de andere sekse is het een must om als man er goed uit te zien en de juiste parfum te dragen.Dus niet alleen “Kleren maken de man” ook de juiste geur o.a uit de mannen parfum top 10 zorgen ervoor dat je er perfect uitziet in het dagelijkse leven of tijdens een intieme ontmoeting of groot feest..