Makita Flipper Zaagtafel

Op zoek naar een verplaatsbare zaagtafel ?

dan is de Makita Flipper LF1000 de meest perfecte zaagmachine voor bouwplaats of (bouw)project.Bent u vaak op locatie aan het werk en heeft u een hoogwaardige zaagmachine nodig,die ook nog eenvoudig is te verplaatsen dan is de Makita Flipper LF1000 zaagtafel zeker een aanrader.Door zijn relatief lage gewicht van slechts 35 kilo en de inklapbare poten is deze zaagmachine flexibel in te zetten.

Niet voor niets hebben veel timmer – bedrijven,keuken-monteurs e.d deze professionele zaagmachine in de bus staan.De sterke motor van 1650 watt zorgt ervoor dat het toerental van de zaag snel op 2700 toeren per minuut komt en deze over voldoende kracht beschikt om nauwkeurig door verschillende houtdiktes te kunnen zagen.

Daarnaast is de Makita flipper zaagtafel dusdanig ontwikkeld dat u snel kunt wisselen van zaagblad,maar ook snel kunt switchen tussen in de breedte of lengte zagen.

U vraagt zich wellicht waarom wij veel goedkoper zijn dan andere (online) gereedschap winkels. Nou heel eenvoudig door onze slimme inkoop kunnen wij garanderen dat u bij ons Makita gereedschap koopt tegen de laagste prijs.Vergelijk de prijzen maar eens met onze concurrenten en overtuig uzelf waarom wij de goedkoopste leverancier zijn van de Makita Flipper LF1000 Zaagtafel een topkwaliteit zaagmachine geleverd onder volledige garantie en direct leverbaar.