kast op maat laten maken

Een kast op maat laten maken. Wij van http://www.woodworld.nu/ beschikken over uitgebreide kennis en ervaring.  Wij maken o.a wandkasten, boekenkasten, schuifkasten en luxe inloopkasten om maar enkele van onze op maat gemaakte kasten te noemen. Vaak denken mensen dat een kast op maat laten maken erg duur is, toch zult u versteld zijn hoe betaalbaar een kast van woordworld.nu is.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel: 06 – 18 11 12 86. Wij laten u in onze showroom graag zien wat er zoal mogelijk is op het gebied van een kast op maat laten maken. Wij laten u ook alle mogelijkheden zien op het gebied van kastenwanden, inloopkasten, schuifkasten, kantoorkasten, hoekasten enz,enz.

Waarom een kast op maat laten maken:

  1. Kasten kunnen tot op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt.
  2. Elke opstelling is in principe mogelijk, ook hoekopstellingen.
  3. Via ons 3D ontwerp programma, komen wij samen met u tot creatieve ideeën zodat we voor u een kast op maat    laten maken die precies past binnen uw woon of werkomgeving.
  4. Met een op maat gemaakte kast wordt vaak veel meer ruimte gewonnen, dan een (standaard) kast.

Kast op maat nodig?

kast op maat laten makenHeeft u meer bergruimte nodig? De op maat gemaakte kasten en kastenwanden van Woordworld zijn perfect om uw spullen praktisch en mooi op te ruimen. WoodWorld is uw partner als het gaat om een kast op maat laten maken, wij beschikken over een enorm scala aan kast systemen, kleuren, de beste materialen en slimme kastindelingen. Met ons unieke 3D ontwerp programma kunnen we samen met u combineren tot het door u gewenste eindresultaat. Het is zelfs zo dat Woodworld het motto heeft: gaat niet, bestaat niet. Door creatief te denken is er altijd een passende kast of kastenwand te maken!

Van slaapkamer tot woonkamer en van keuken tot (thuis) kantoor.

Opvallend is dat de vraag naar op maat gemaakte kasten en kastenwanden steeds groter wordt. En dat is natuurlijk niet zo vreemd. Vaak passen (standaard) kasten w.b.t stijl net niet binnen uw woon of werkomgeving. Of past de ( standaard Ikea kast ) net niet tussen 2 muren om maar eens wat te noemen. En dan is een perfect op maat gemaakte kast van Woodworld de oplossing. Wij leveren kasten en kastenwanden die passen bij de uitstraling van uw slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoorruimte. Natuurlijk alles in overleg met u zo wordt de op maat gemaakte kast of kastenwand eigenlijk een kast die u zelf heeft gecreëerd.

Kasten & Kastenwanden Showroom.

Wat ons onderscheidt t.o.v van andere kastenspecialisten is dat wij over een uitgebreide en sfeervolle showroom beschikken. Hier laten wij u graag kennis maken met onze op maat gemaakte schuif- en vouwdeuren, boekenkasten, kastwanden en inloopkasten. Onze kasten showroom is van maandag t/m vrijdag te bezoeken via een telefonische afspraak. Op Zaterdag van 10.00u tot 16.00u bent u van harte welkom onder het genot van een kopje koffie laten wij u alle mogelijkheden.

Woodworld voor een kast op maat laten maken.
De Giessen 19
8253PR, Dronten
Tel: 06 – 18 11 12 86
Email: info@woodworld.nu
KvK: 27249770
BTW nr.: NL151645620B01

Openingstijden Showroom.
Maandag t/m Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00u tot 16.00

Extra bergruimte nodig? Laat dan een kast op maat maken: Professioneel, exclusief en geschikt voor elke leefruimte. Van op maat gemaakte inloopkasten tot slimme kastwanden in je kantoor, de opberg-oplossingen van Woodworld helpen je plaats te maken voor alle dingen waar je zuinig op bent.

WoodWorld is dé specialist in het realiseren van kasten en kastwanden op maat en biedt u een enorm scala aan systemen, kleuren, materialen en kastindelingen.

Met een op maat gemaakte kast of kastenwand van WoodWorld, kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en een betaalbare prijs! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren en maak kennis met onze producten en ontdek onze slimme kast accessoires.

Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee! Vrijblijvend maken wij voor u een 3D tekening om zo voor u de perfecte kast of kastenwand te ontwerpen.