iPhone 6 Plus gebruikers zijn dataslurpers

Het is enige tijd geleden dat Apple de iPhone 6 Plus lanceerde. Iedereen weet ongetwijfeld het ongelooflijke succes dat Apple met de iPhone 6 en 6 Plus heeft behaald. Waar ook ter wereld de nieuwe iPhones verkrijgbaar werden werd een verkooprecord gevestigd.

De iPhone 6 is het meest geliefd maar de iPhone 6 Plus is een goede runner-up. Het is voor het eerst in lange tijd dat Apple de iPhone voorziet van een groter beeldscherm.

i phone6De iPhone 6 Plus is de grootste van de twee en heeft een aantal meer functies en features. Maar dat is niet alles iPhone 6 Plus bezitters blijken na onderzoek ook dataslurpers te zijn. Het grote scherm van de iPhone 6 Plus leidt namelijk tot twee keer zoveel data verbruik als iPhone 6 gebruikers.

Dat de gebruikers van Apple’s grootste smartphone ooit enorme hoeveelheden data verbruiken heeft niets te maken met en fout in het besturingssysteem, het heeft allemaal te maken met de mogelijkheden van de smartphone en de veranderende markt.

Mensen gebruiken steeds meer data dat is over het algemeen bekend maar het feit dat iPhone 6 Plus gebruikers zo ontzettend veel data verbruiken heeft ook te maken met het grotere beeldscherm. Gebruikers van iPhone 3GS verbruiken tien keer minder data en dat is te verklaren aan de verouderde hardware en het kleinere scherm. iPhone 6 Plus heeft een veel groter beeldscherm en de nieuwste hardware waardoor gebruikers veel meer met het toestel op mobiel internet zitten dan voorheen.

Het toestel met 5,5 inch beeldscherm dient tegenwoordig als tweede scherm en dat is prettig om video’s en films te streamen via mobiel internet. Is er iets op televisie wat jij niet wilt kijken maar de rest van de bewoners in het huis wel? Wees niet getreurd pak je iPhone 6 Plus en je hebt haarscherp beeld en kunt alles kijken wat je maar wilt. De iPhone 6 Plus is in Nederland nog vrij bijzonder, je ziet het formaat niet overal voorbij komen. De iPhone 6 zie je om de haverklap en dat heeft misschien te maken met het feit dat de iPhone 6 honderd euro goedkoper is dan zijn groter broer.

Wil je enorm graag de iPhone 6 Plus kopen maar weet je niet waar je de beste aanbieding kunt vinden? Op de website www.iphone6plus.nl kun je alle aanbieders van de iPhone 6 Plus vergelijken. Goedkoop het toestel kopen? Bekijk direct alle iPhone 6 Plus aanbiedingen!