Iceberg zonnebrillen

Een ijsberg is een kracht van de natuur. Je kunt er niet onderdoor, en er is zeker geen weg doorheen.

Je hebt een helikopter nodig om er overheen te gaan en moet een hele hoop moeite doen om er omheen te gaan. Dus als je jezelf kon neerzetten als een ijsberg, zou dat niet perfect zijn? We gaan er vanuit dat niemand op een eiland wil zitten, maar soms komt de gedachte naar voren om een koel blok ijs te zijn. Een ijsberg kan niet worden geduwd of getrokken en kan zelfs niet gemakkelijk worden gesmolten. Het kan niet worden bedreigd of gepest, en het kan zeker niet worden gekwetst.

Iceberg zonnebrillenMet Iceberg zonnebrillen is het een beetje hetzelfde. Ze hebben hun eigen persoonlijkheid. Ogen open en blijf op koers. Met een Iceberg zonnebril kunnen ze niet door je heen – en ze kunnen niet over je heen. Ze kunnen zeker niet onder je door, en dus is alles wat overblijft om je heen te gaan. Maar Iceberg zonnebrillen kijken vooruit vanuit jouw perspectief. Ze zien de mensen om je heen als de zee. Iceberg zonnebrillen doen mensen opzij gaan.

Iceberg zonnebrillen

In 1974 werd Iceberg opgericht als luxe Italiaans designhuis, dat zich eerst vestigde als specialist in breigoed, voordat het een van de eerste labels werd in de upmarket sportkleding. Nu leveren ze een veel breder scala van prêt-à-porter, accessoires, parfums en kinderkleding. Buiten Italië zijn er exclusieve Iceberg winkels in ’s werelds belangrijkste modesteden, waaronder Londen, Parijs en Dubai.

Iceberg streeft ernaar om elk seizoen rustig te evolueren met de ontwerpen van de nieuwe collecties, terwijl het label zijn onderscheidende sport esthetiek en Pop Art blijft behouden. Dit zelfde principe wordt gevolgd bij de eyewear collectie van het merk, gedomineerd door gewaagde, opvallende monturen. Alle Iceberg zonnebrillen zijn verkrijgbaar in ten minste drie kleuren, waardoor de drager kan kiezen voor een bril die bij zijn of haar persoonlijkheid en stijl past. Het ingetogen logo met de naam Iceberg in reliëf verfraait de zijkant van alle monturen.

Iceberg zonnebrillen 2014 online.
Gelukkig hoef je voor de aanschaf van Iceberg zonnebrillen niet naar een van ’s werelds meest modieuze steden te reizen – we kunnen ze gewoon bij u aan huis leveren!