Gucci zonnebrillen

Gucci is algemeen bekend als een iconisch Italiaans mode en lederwaren label, dat in 1921 werd opgericht in Florence door Guccio Gucci.

Minder dan 10 jaar later breidde Gucci uit en opende een winkel in Rome. In 1947 introduceerde Gucci de tas met bamboe handvat, die tot op de dag van vandaag nog steeds wordt verkocht door het bedrijf. Later introduceerde Gucci zijn gestreepte handelsmerk, geïnspireerd door een zadelriem.

Gucci zonnebrillenGuccio had een grote familie die het bedrijf ging runnen toen Guccio Gucci overleed. Hun zoon Aldo heeft geholpen Gucci op de kaart te zetten door in wereld modesteden als Londen, Parijs en New York boetieks te openen. In de late 60-er jaren richtte het bedrijf zich ook op het Verre Oosten en opende winkels in Hong Kong, Tokio en Korea.

Tegelijkertijd had het bedrijf het herkenbare GG-logo (Guccio Gucci’s initialen) vastgelegd en hun fashion items werden gedragen door Grace Kelly, Jackie Kennedy en president John F. Kennedy. Gucci is een van ’s werelds meest bekende, herkenbare en prestigieuze toonaangevende luxe merken in de wereld, en het grootste verkopende Italiaanse merk in de wereld.

Het ontwerpt, produceert en distribueert hoogwaardige luxe goederen, met inbegrip van kleding, handtassen, kleine lederwaren, koffers, schoenen, geschenken, parfums en natuurlijk brillen. Als een van de meest herkenbare merken in de wereld is Gucci een iconisch merk waar heel veel vraag naar is. Gucci produceert alle producten in Italië en in licentie worden brillen, parfums en mannenmode gefabriceerd en gedistribueerd.

Gucci zonnebrillen

De collectie Gucci zonnebrillen onderscheidt zich door zeer innovatieve, stilistische en creatieve modellen, met uitgesneden G’s, het logo, bamboe monturen en vernieuwende technologisch geavanceerde lijnen, de Gucci zonnebrillen zijn vaak voorzien van grote monturen voor de veeleisende drager.

Gucci biedt een groot scala aan stijlen in hun collectie monturen, ze bieden voor elk wat wils. Gucci zonnebrillen zijn er voor iedereen, de best verkochte Gucci zonnebrillen 2014 zijn gg1627 / s en gg1956/s.

Bekijk ook de nieuwste Gucci brillen trends zoals de Gucci techno kleuren en dit seizoen de Gucci dierenprints. De collectie is een mix van klassieke en hedendaagse ontwerpen. Eenvoudige, ingetogen monturen in de klassieke kleuren worden afgewisseld met gedurfde klassieke ontwerpen, moderne onopvallende ontwerpen en prachtige high-end frames ingelegd met fraaie edelstenen. De aandacht van Gucci voor detail in monturen is nooit overtroffen en Gucci produceert consistent een eclectische mix van high-end modellen die zijn inspiratie vindt in de mode.

Iedere man en vrouw weet dat een Gucci tas het meest trendy accessoire is om te hebben. Kijk dan niet verder, ook de Gucci brillen en Gucci zonnebrillen zijn een must-have! Deze indrukwekkende collectie toont decennia van Italiaanse traditie met luxe. Maak ook deel uit van de Gucci levensstijl. De Gucci collectie staat voor een moderne verfijnde stijl die de kenmerkende details van het huis combineert met originele vormen. De monturen weerspiegelen de vormen van de jaren zeventig met exclusieve kleuren van acetaat voor een mooi schaduw effect.