Goedkope videobewaking

Beveilig uw winkelpand met videobewaking

beveiligings systemenIn de afgelopen jaren is het aantal inbraken in winkelpanden gestabiliseerd, maar zijn inbrekers steeds meer geweld gaan gebruiken. Niet alleen om winkelpanden binnen te komen, ook om winkeleigenaren of –medewerkers ervan te weerhouden de hulp van omstanders in te schakelen.

Reden genoeg om de beveiliging van uw winkelpand nog eens een keer extra na te lopen! Dit kunt u zelf doen, maar u kunt hier ook de hulp van een slotenmaker voor inschakelen. Een slotenmaker kan een beveiligingsanalyse van uw winkelpand maken, zodat u een beter beeld krijgt van de risico’s die u loopt met uw winkel. Op basis van deze beveiligingsanalyse kunt u verschillende inbraakpreventieapparatuur aanschaffen.

Vormen van inbraakpreventieapparatuur

Inbraakpreventieapparatuur kunt u online bestellen, via een slotenmaker kopen of bij een lokale bouw- of hobbywinkel aanschaffen. Let er hierbij wel op dat de inbraakpreventieapparatuur voorzien is van het PKVW-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de inbraakpreventieapparatuur door de Nationale Politie getest en veilig bevonden is. Zo weet u zeker dat de kans op een inbraak in uw winkelpand minimaal is.

Voorbeelden van inbraakpreventieapparatuur zijn videobewaking, magneetcontacten, bewegingssensoren, enzovoorts. Dergelijke inbraakpreventieapparatuur kunt u op een lokaal alarmsysteem aansluiten, zodat er tijdens een inbraak een alarm af zal gaan.

<h3

Wilt u magneetcontacten, bewegingssensoren of videobewaking aanschaffen voor de beveiliging van uw winkelpand? Zoek naar aanbiedingen voor deze vormen van inbraakpreventieapparatuur. Er zijn verschillende webwinkels waarin deze apparatuur vaak met korting aangeboden wordt, zodat het beveiligen van uw winkelpand een stuk minder duur zal zijn dan u in eerste instantie wellicht dacht.

De inbraakpreventieapparatuur kunt u zelf in de winkel ophangen, maar u kunt dit ook door een slotenmaker laten doen. Het voordeel van het inschakelen van de hulp van een slotenmaker is dat u zeker weet dat de inbraakpreventieapparatuur op de juiste wijze geïnstalleerd wordt.