Goedkoopste energieleverancier

Ga voor de goedkoopste energieleverancier

De klimaatverandering heeft in de afgelopen jaren een steeds prominentere rol binnen onze samenleving ingenomen. Huishoudens gaan bewuster om met hun energieverbruik en overheden proberen consumenten te stimuleren om vaker te kiezen voor groene stroom. Hoe zorgt u er momenteel voor dat u het energieverbruik in uw woning beperkt?

Naast het feit dat energiebesparende maatregelen beter zijn voor het milieu, kunt u op deze manier ook veel geld besparen op de jaarlijkse energierekening. Het geld wat u jaarlijks overhoudt kunt u gebruiken voor een extra vakantie, een etentje buiten de deur of een nieuwe televisie. Kijk ook eens of u momenteel al bij de goedkoopste leverancier zit! Voor veel huishoudens blijken er goedkopere alternatieven te zijn.

Besparen op de energiekosten door te vergelijken

Het is heel eenvoudig om uw huidige energieleverancier te vergelijken met andere energieleveranciers, door gebruik te maken van een online vergelijkingstool.

In deze vergelijkingstool voert u in wat u momenteel op jaar- of maandbasis verbruikt en geeft u aan met hoeveel personen en in welke type woning u woont. Op basis van deze gegevens zal de online vergelijkingstool berekenen welke energieleverancier voor u het voordeligste aanbod heeft.

Vaak is het mogelijk om direct over te stappen naar een andere energieleverancier. Uw nieuwe energieleverancier zal namelijk in veel gevallen de overstapboete vergoeden, die u aan uw huidige energieleverancier moet betalen.

Aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe klanten

Buiten het feit dat u door over te stappen naar een nieuwe energieleverancier geld kunt besparen op uw energierekening, bieden veel energieleveranciers aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe klanten.

Zo kunt u bijvoorbeeld een aantal maanden profiteren van een gereduceerd energietarief, krijgt u waardebonnen voor de aanschaf van elektrische apparatuur, enzovoorts. Leuke aanbiedingen die u niet mis mag lopen als u overstapt! Kijk vooraf goed welke aanbiedingen van energieleveranciers voor u interessant zijn.