Een goed alternatief voor roken

carrera_champion_rechts_optVoor veel mensen is het lastig om te stoppen met roken. Echter zijn er ook alternatieven om te stoppen met roken en hierna af te bouwen. Veel mensen kunnen niet in één keer stoppen en daarom is het aan te raden om een alternatief te zoeken.

Wij zullen u op weg helpen om een goed alternatief te vinden, zodat u zeker weet dat u van de vervelende sigaretten af zult blijven. Veel mensen gaan ten onder aan het roken en dat is nou precies wat u niet wilt.

elektrische-sigaret-voorbeeld-300x225Een neppe sigaret

U heeft natuurlijk de mogelijkheid om ervoor te kiezen om alternatieve rokers aan te schaffen. Koop een e-sigaret om te voorkomen dat u echte sigaretten gaat roken en dus weer verkeerde en schadelijke stoffen binnen krijgt.

Snoep zal u er doorheen slepen

Ook kunt u ervoor kiezen om snoep, zoals lolly’s, te gaan eten. Dit zorgt ervoor dat u toch iets aan het doen bent terwijl u niet aan het roken bent. Roken is namelijk een soort regelmaat dat u opbouwt en dit moet worden vervangen door iets anders.

Doe iets waar je niet mag roken

Om ervoor te zorgen dat u niet zin krijgt om te roken doet u er goed aan om plekken te bezoeken waar het niet mogelijk is om te roken. Ga bijvoorbeeld naar de bioscoop of breng een bezoek aan een bar. Het is tegenwoordig natuurlijk niet meer toegestaan om te roken in een bar in dit is dan ook een goede manier om het roken te vergeten.

Ook kan het aantrekkelijk zijn om een instrument te gaan bespelen. Dit zorgt ervoor dat u helemaal in de muziek op gaat en zodoende vergeet u ook de drang naar een sigaret.