Energieprijs vergelijken

Uw energieprijs vergelijken met andere energiemaatschappijen kan al binnen enkele minuten!

Onze energievergelijker is 100% onafhankelijk en toont u Nederlands goedkoopste en betrouwbaarste energieleveranciers in uw regio. Daarnaast is het systeem achter onze vergelijker als beste uit de test gekomen volgens de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Ook u kunt nu direct uw energieprijs vergelijken.

In slechts drie stappen uw energieprijs vergelijken en is geheel kosteloos en vrijblijvend. Sterker nog; onze medewerkers zijn u graag van dienst met onze overstapservice. Zo heeft u geen omkijken meer naar al het ingewikkelde papierwerk en kleine lettertjes, dit regelen wij voor u. Daarnaast heeft u ten alle tijden 7 dagen bedenktijd indien u zich toch nog bedenkt. Uw beste energieprijs vergelijken kan dus geheel vrijblijvend.

Energieprijs vergelijken voor zakelijk en particulier.

De energieprijs vergelijken kan bij onze energievergelijker voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij bieden u een overzicht van alle betrouwbare en goedkope gas, water en stroomleveranciers van het land. Door onze nauwe samenwerking met Pricewise, is onze energievergelijker dagelijks op de hoogte van de nieuwste acties en laagste prijzen. Start nu met energie vergelijken en bespaar direct!

Met slechts uw postcode en uw verbruik is de beste aanbieding al te vinden in uw regio! Uw postcode is essentieel zodat wij uw netwerkbeheerder kunnen vinden. De vastrechtkosten worden namelijk door hem bepaald en is dus belangrijk in de energie vergelijking. U krijgt bij ons een jaaroverzicht te zien. Zo ziet u inzichtelijk hoeveel u gaat betalen en is ook makkelijker te vergelijken met andere energievergelijkers.

Geld besparen met een energievergelijker.

Waarom kunt u nu geld besparen? Dit komt doordat de energievergelijkers speciale aanbiedingen krijgen van energieleveranciers. Deze worden ingevoerd in de database van de vergelijkers. Dit zijn ‘speciale’ aanbiedingen omdat deze niet op de websites te vinden zijn van de leveranciers zelf. Er is dus een geweldige concurrentiestrijd gaande tussen de energieleveranciers. Zij bieden verschillende welkomstbonussen aan waar u gebruik van kunt maken. Daarom raden wij aan een jaarcontract af te sluiten en elk jaar over te stappen. De welkomstbonus is namelijk maar één jaar geldig.

Let wel op, de bonus wordt vaak pas verrekent aan het einde van het jaar. Het is dus van belang dat u niet vroegtijdig uw contract annuleert. Normaal mag u uw contract opzeggen twee maanden voordat uw contract afloopt. De nieuwe energieleverancier wacht dan namelijk, totdat het huidige contract is afgelopen en neemt u daarna gelijk over als klant. Als u eerder dan die 2 maanden overstapt wordt er meestal een overstapboete verrekent en loopt u ook kans om uw welkomstbonus mis te lopen.