Eenvoudig geld besparen

Mobiel bellen; een logische kostenpost om op te besparen?

sim only aanbiedingenHet leven is al duur genoeg wordt wel is geopperd. Hier zit natuurlijk een kern van waarheid in, maar in de meeste gevallen heb je het zelf in de hand. Jij bepaalt immers hoe je jouw geld uitgeeft. Koop je vaak extreem dure dingen, dan kan het leven inderdaad best prijzig zijn.

Als je het geld hebt, kan je jezelf dat ook veroorloven. Indien je wat krapper bij kas zit moet je natuurlijk op de kleintjes letten en kan je niet zomaar uitgeven wat je wilt. In dat geval moet je op bepaalde dingen zelfs gaan besparen. Eén van die punten waarop dat kan is mobiel bellen. Hoe dat zo?

Al gedacht aan sim only?

Mobiel bellen kan soms behoorlijk duur zijn. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de abonnementskosten waarvoor je elke maand kosten maakt. Hier krijg je dan wel een aantal belminuten voor terug, maar toch betaal je enkele tientjes om hier gebruik van te mogen maken. Dit kan natuurlijk een stuk goedkoper. Eén van de manieren om kosten te besparen is door over te stappen op een sim only abonnement.

Sinds enkele jaren is het mogelijk om deze af te sluiten. Tegenwoordig hebben al veel smartphonegebruikers de overstap gemaakt naar sim only vanwege de lage kosten per maand. Voor slechts een paar euro kan je al genieten van een aantal belminuten en MB’s. Dit is dus een goede manier om kosten te besparen op mobiel bellen, maar is dit de enige manier?

Prepaid biedt de uitkomst

Sim only is zeker niet de enige manier om kosten te besparen op mobiel bellen. Een andere optie is door middel van prepaid simkaarten. Het voordeel van deze methode is dat je nooit teveel betaalt. Je koopt een simkaart met een bepaald bedrag en koppelt deze aan jouw toestel.

Vervolgens kan je voor dit bedrag bellen en internetten. Met een prepaid simkaart kom je nooit voor verassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent. Mocht je dus twijfelen of een mobiel abonnement iets voor jou is, kan je altijd nog voor prepaid gaan.