Een mini segway in de aanbieding kopen

Lijkt het jou wel wat om op een segway te rijden? Maar wil je hier niet al te veel geld voor betalen?
Dan kun je het beste een mini segway kopen in plaats van een gewone segway. Wij leggen je uit waarom, en waar je deze het beste kan kopen.

Het verschil

Een normale segway is een nogal groot en log apparaat, dat bestaat uit 2 wielen en een stuur. Het is een vervoersmiddel waarmee je gemakkelijk kleine afstanden kunt overbruggen. In Amerika is het al wat langer populair, in Nederland begint het steeds meer aan populariteit te winnen. Zo’n normale segway is nogal prijzig, en daarom is deze vooral geschikt voor professioneel gebruik, dus bijvoorbeeld binnen bedrijven. Als jij een segway juist vooral in je vrije tijd wilt gebruiken, kun je het beste kiezen voor een mini segway.

Hoe werkt een mini segway?

Een mini segway werkt hetzelfde als een normale segway, maar is wat kleiner en goedkoper. Het rijdt op elektriciteit en werkt op oplaadbare batterijen. Sturen doe je door je lichaam te bewegen. Je hoeft niet bang te zijn om te vallen, want dankzij het besturingssysteem blijft het apparaat in balans.

Waar te koop?

Een mini segway kopen in Nederland is best gemakkelijk. Er zijn meerdere webshops die deze verkopen. Neem dan ook zeker een kijkje online. En zorg dat je de prijzen eerst goed met elkaar vergelijkt, zodat je niet teveel betaald. De prijzen kunnen online namelijk flink met elkaar verschillen, en je wilt natuurlijk niet onnodig teveel geld betalen.