De beste smartphones van 2015: welk toestel is het beste voor u?

De reden dat je hier bij dit artikel bent beland heeft allemaal te maken met het feit: je wilt weten wat de beste smartphone van 2015 is. Is het echt zo moeilijk om een smartphone te kopen die het beste is? Kom op, het is toch logisch; we hebben allemaal een smartphone en misschien wel twee, en wie weet heb je die oude Nokia 3310 ook nog wel in de kast liggen. Het moge duidelijk zijn dat het kopen van een smartphone geen probleem moet opleveren. Iedereen weet zijn of haar eigen wensen en dan is het niet moeilijk om voor jezelf de beste smartphone van 2015 te kiezen, of zijn wij nu gek?

samsungOm de twijfelaars en de nieuwkomers toch enigszins te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij de beste smartphones naar onze mening op een rijtje gezet. Er kunnen geen rechten en plichten aan gesteld worden, want het is onze mening en zoals je vast ook wel weet iedereen heeft zijn of haar eigen mening.

Motorola Nexus 6

Dat de samenwerking tussen Motorola en Google een juiste beslissing is geweest is wel gebleken met de Motorola Nexus 5. het ongelooflijke succes van dit top toestel willen de bedrijven graag voortzetten en dan wel met een compleet vernieuwde versie de Motorola Nexus 6. De krachtige Android smartphone heeft al het goede uit twee werelden. De hardware van Motorola en de software van Google. De Nexus 6 kan het best omschreven worden als de slagroom op de taart. Deze smartphone is met een Motorola Nexus 6 aanbieding verkrijgbaar vanaf 603 euro.

BlackBerry Passport

De smartphones van tegenwoordig hebben allemaal alleen een touchscreen toetsenbord. De BlackBerry Passport is anders, het toestel heeft een touchscreen beeldscherm maar ook een fysiek ouderwets QWERTY-toetsenbord. Dit is ideaal voor de zakelijke markt maar ook voor alle mensen die de hele dag door niets anders doen dan tekstberichten versturen. Het toestel heeft een redelijk rare vorm, namelijk de vorm van een paspoort. Het beeldscherm heeft een uitstekende resolutie van 1440 bij 1440 pixels. Het mooiste aan de BlackBerry Passport blijft het fysieke QWERTY-toetsenbord. De BlackBerry Passport is met een aanbieding verkrijgbaar vanaf 551 euro.

Samsung Galaxy S6

Wil je met de tijd mee en wil je er vandaag de dag nog bij horen dan zit er niets anders op dan  de Samsung Galaxy S6 te kopen. Het nieuwe toestel uit de stal van Samsung is in één woord ge-wel-dig. Het toestel is exact het geen waar de meest mensen naar op zoek zijn als ze het beste toestel van 2015 willen kopen. Het is een krachtige Android smartphone welke voorzien is met de nieuwste hardware en de snelste software. Het is de eerste smartphone van Samsung met een volledig metalen design. De beste Samsung Galaxy S6 aanbieding vind je op www.samsunggalaxys6kopen.com