Carrera zonnebrillen

Carrera zonnebrillen is begonnen als fabrikant van sportzonnebrillen, met name voor de autosport.Een zakelijk merk met een flamboyante stijl. De monturen zijn uniek en voor zowel mannen als vrouwen.

Carrera is vernoemd naar de Panamericana auto-race in Mexico en is nog steeds de zonnebril voor het autorijden, vooral door de dynamische uitstraling. Daarom zie je in de collectie van Carrera zonnebrillen zoveel modellen die zijn afgeleid van de pilotenbril. Het is een van de meest populaire modellen voor een zonnebril, want het biedt een goede bescherming voor de ogen, en het ziet er ook nog eens geweldig uit. Serieus, waarom zou je in een cabriolet of een andere sportieve auto rijden als je geen geweldige zonnebril hebt om iedereen nog  jaloerser te maken?

Carrera zonnebrillen voor Serious Fun en Sport

carrera zonnebrillenCarrera zonnebrillen 2014 maakt gebruik van de nieuwste technologieën. In feite hebben veel van die gemodificeerde pilotenbrillen een duidelijke high-tech, gestileerde look. De flexibele boogscharnier is een andere high-tech functie die Carrera een voorsprong geeft in de wereld van up-to-date functies en modellen. Carrera’s nieuwste reclamecampagne is getiteld “Shine On.” Dit is Carrera’s manier om te zeggen dat iedereen zijn innerlijk moet laten schijnen, leef je leven en zorg dat je er geweldig uitziet.

Het merk Carrera is in 1956 opgericht door Wilhelm Anger. Met een duidelijke voorkeur voor autorijden is Carrera uitgegroeid tot een multinational die een reputatie heeft van toonaangevende technologie en innovatieve modellen. Carrera zonnebrillen vertellen de wereld dat je energiek en zelfverzekerd bent – een aanwinst in elke situatie. Ze zijn voor moderne mannen en vrouwen, die het leven ten volle leven, op hun voorwaarden, met veel stijl.

De Carrera Master-serie is een lijn van klassieke zonnebrillen voor mannen. Ze zijn er in verschillende kleuren metalen monturen en gekleurde glazen. Er is zelfs een transparante versie voor degenen die UV-bescherming willen op bewolkte dagen dat ze eigenlijk geen bescherming nodig hebben. De Carrera Huron is een sportief unisex model dat je kunt krijgen met gepolariseerde glazen voor een grote zichtbaarheid en om verblinding te verminderen. Een andere keuze voor de selectieve man is de Carrera Panamerica met een sportieve, stijlvolle look. Of misschien kies je voor de Carrera Champion Aviator zonnebril als je een man bent die houdt van de mode uit vervlogen jaren. En dan is er nog de “Cool” serie, vooruitstrevend en modieus en leverbaar in vele kleuren, waaronder een dramatische rode kleur.

Maar de vrouwen moeten niet het gevoel krijgen dat ze buitengesloten worden. De Carrera Hippy  is een uitgebreide lijn van oversized zonnebrillen voor vrouwen met voornamelijk een meer afgeronde vorm en daarnaast een aantal meer vierkante modellen. Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van monturen in combinatie met gekleurde glazen. De Butterfly serie is een mooie, enigszins retro katte-ogen model, verkrijgbaar in drie klassieke combinaties van montuur en glazen. De Gipsy serie is een unisex lijn van gemodificeerde pilotenbrillen met een kenmerkende verticale verdeler op de brug. Het moderne design van Carrera is populair bij beroemdheden als Rihanna, Lady GaGa en Alicia Keys. Deze topsterren kiezen graag voor de opvallende klassieker, de Carrera Champion.

Carrera zonnebrillen zijn enorm populair in Italië. Je kunt een trendsetter zijn door een Carrera zonnebril te kopen. Door de aantrekkelijke prijzen die wij hebben houd je genoeg geld over voor zomerse lekkernijen, zoals een Italiaans ijsje na een rit in de sportwagen. Ciao!